Alla oleva viesti lähetetty poliisille perjantaina 26.4.2024 klo 11.45
(kuvia ja video tulossa myöhemmin)

Rikospoliisille, 
 
VAADIN RANGAISTUSTA perättömiä väitteitä esittäneille.
TODISTEET hankittava HETI! (videotallenteet)
 
Luin hetki sitten keskiviikkona minulle sähköpostitse toimitetun päätöksen. Kyseisen virka-apupäätöksen perusteella minusta on esitetty perättömiä ja loukkaavia väitteitä.
  • perätön lausuma viranomaiselle
  • kunnianloukkaus, jonka törkeyttä lisää sen esittäjän asema (virkavastuu)
 
Pidän mahdollisena, todennäköisenä, että käräjäoikeuden kameravalvonta on tallentanut käyntini. Jotta tallenteet saadaan todisteiksi pitää poliisin ne käräjäoikeudesta HETI hankkia!
 
Poliisin kirjaama väite: "Satakunnan käräjäoikeudesta 24.4.2024 saadun tiedon mukaan Vehmaskangas on maaliskuussa 2024 aiheuttanut ongelmia Satakunnan käräjäoikeuden kansliassa. Saadun tiedon mukaan Vehmaskangas on uhkaillut sekä kuvannut työntekijöitä ja lähettänyt ottamiaan kuvia eteenpäin. Pyynnöistä huolimatta Vehmaskangas ei ole suostunut poistumaan tilasta ennen kanslian sulkeutumista. Tämän tapahtuman jälkeen Satakunnan käräjäoikeudessa on tehty päätös Vehmaskankaan palvelemisesta ykköskerroksessa sijaitsevalla tiskillä ja häntä ei oteta enää kakkoskerroksen suljettuun tilaan. Tällä ykköskerroksessa sijaitsevassa palvelutiskillä Vehmaskangas saa tarvitsemaansa palvelua."
 
Olen tuolloin 24.4.2024 kuvannut asiointiani kansliassa, jonka kuvaamisen asiakaspalvelija pyysi lopettamaan (laittomana) ehtona sille, että voisin saada nähtäväksi asiakirjoja. Asiasta olen tehnyt rikosilmoituksen. En saanut tuolloin nähdä ensimmäistäkään asiakirjaa, koska henkilö lähti "asiaa selvittämään". HÖH!
 
Väite uhkailusta on täysin perätön! En ole koskaan ketään uhkaillut!
 
Minua ei ole koskaan pyydetty poistumaan oikeustalon tiloista. Tapahtumat olen kertonut rikosilmoituksessa ja ne ovat todennettavissa valvontakameroiden tallenteilta mikäli poliisi onnistuu ne hankkimaan. Onnistuuko?
 
Oikeuslaitoksen palvelukseen ei sovellu henkilö joka esittää asiakkaasta perättömiä tietoja. Ainoa paikkansa pitävä tieto on, että lähetin kuvan käräjäoikeuteen, jotta he saattoivat yksilöidä väärin toimineen virkailijan.
 
 
 
Kunnioittaen,
 
 
Juhani Vehmaskangas
 

Jatkoa... koska ilmoitusta ei ole saatu kirjattua, OHO?